شناسهٔ خبر: 236665 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

در دیدار معاون فرماندهی انتظامی مازندران با مدیرکل راه و شهرسازی استان مطرح شد؛

واگذاری زمین برای احداث کلانتری و تقویت زیرساخت‌های انتظامی در مازندران

مسکن محرومان در راستای توسعه زیرساخت‌های انتظامی و حمایت از مأموریت‌های نیروی انتظامی، موضوع واگذاری زمین به فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران (فراجا) برای احداث کلانتری و تأمین فضاهای مورد نیاز پلیس، در دیدار سرهنگ شریف‌پور معاون هماهنگ‌کننده فرماندهی انتظامی مازندران با جابر حسن‌زاده مدیرکل راه و شهرسازی استان مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از اداره ارتباطات و اطلاع رسانی اداره کل راه و شهرسازی مازندران، در این دیدار که با هدف بررسی راهکارهای توسعه همکاری‌های مشترک میان دو مجموعه برگزار شد، موضوع تأمین و واگذاری زمین مورد نیاز فراجا برای احداث کلانتری و توسعه فضاهای انتظامی در استان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
در این نشست، بر اهمیت تأمین زیرساخت‌های مورد نیاز پلیس به‌عنوان یکی از الزامات ارتقای امنیت عمومی، تسهیل ارائه خدمات انتظامی به شهروندان و پاسخگویی مناسب به نیازهای مناطق مختلف استان تأکید شد.
همچنین راهکارهای همکاری و تعامل دو دستگاه در زمینه تأمین زمین برای احداث مراکز انتظامی و حمایت از توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز فرماندهی انتظامی مازندران بررسی شد.
این دیدار در راستای تقویت تعاملات بین‌دستگاهی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی و اجرایی مجموعه راه و شهرسازی برای پشتیبانی از مأموریت‌های فراجا و ارتقای خدمات‌رسانی به مردم استان انجام شد.